accessoires

image

##https://www.sama24.nl/fr/##

##https://www.sama24.nl/fr/##

Sieraden

Sama24.nl gegraveerde cadeaus, sieraden, dierenpenningen en sleutelhangers.

Bij Sama24.nl kun je terecht als je opzoek bent naar een uniek en origineel cadeau, een leuke verassing of om een dierbare herinnering vast te leggen.

Zoek je een origineel cadeau voor je moeder dan is de ketting met graveerde kinderhangers een echte aanrader, dit is een uniek cadeau voor mama’s. Laat deze prachtige hanger of hangers graveren met een naam of een bijzondere datum.

Of ontwerp je eigen dierenpenning voor je kat of hond samen met Sama.nl. Onze dierenpenningen van titanium zijn niet alleen heel mooi maar ook belangrijk voor je kat of je hond. Bescherm je huisdier met onze graveerde penning. Op deze penning kan je alle belangrijke informatie kwijt over je kat of je hond zoals naam, telefoonnummer of eventueel je adres.

Ben je op zoek naar een originele sleutelhanger met een leuke tekst, namen of een mooie foto dan zijn onze sleutelhangers echt een aanrader. Onze sleutelhangers zijn van titanium, zijn heel sterk en krassen niet snel. Al onze sleutelhangers komen inclusief sleutelring.

Graveerde hanger met foto

Een speciaal moment vast laten leggen of je dierbaren altijd dichtbij? Verras je vriend, vriendin of je familie met deze prachtige goud of zilver kleurige ronde hanger met een foto van titanium. Zo denk je altijd terug aan die speciale dag of draagt je liefde jouw foto dicht bij zijn of haar hart.

De hanger is ook superleuk als cadeau voor een verjaardag of als romantisch gebaar tijdens Valentijn. Of om jouw eigen sieradencollectie uit te breiden natuurlijk.

Deze gepersonaliseerde hanger kan worden aangepast met een persoonlijke foto, door deze eenvoudig up te loaden. Op de achterkant kan je een bijzondere datum laten graveren.

Met je eigen foto op deze mooie hanger is dit het beste cadeau voor je geliefde, familie of vrienden.

Dierenpenningen

Waarom een dierenpenning voor je hond of kat. Een dierenpenning is niet alleen leuk maar ook heel handig.

Handig omdat je op de dierenpenning je persoonlijke informatie kan laten graven. Bijvoorbeeld je telefoonnummer, naam en adres. Mocht je je hond of kat kwijt zijn dan kan je huisdier door de vinder snel weer terug naar huis.

Ook als je huisdier is voorzien van een chip is het belangrijk dat iemand die je hond of kat rond ziet lopen direct kan bellen. Het is belangrijk dat deze persoon zijn naam kan lezen. Je hond of kat zal vast meer gerustgesteld zijn als iemand zijn of haar naam roept. Zelfs een foto behoort tot de mogelijkheden.

Een dierenpenning is leuk omdat je niet alleen je persoonlijke informatie op de penning kan laten graveren. Je kan bijvoorbeeld de naam van je hond of kat op de voorkant graveren. Of een mooie afbeelding, een mooie foto van je eigen hond of kat.

Maar zit je penning er niet bij dan kan je ook zelf je eigen dierenpenning ontwerp. Of je nu een leuke, lieve of stoere penning voor je huisdier zoekt, je maakt hem zelf.

vaccessoires

Wil je een nog originelere penning dan is het ook mogelijk om een foto van je kat of hond op je dierenpenning te laten graveren. Dat gaat heel makkelijk, gewoon een duidelijke foto uploaden en deze wordt op de penning gegraveerd.

Doordat de dierenpenning wordt gegraveerd met een laser zullen je gegevens of afbeelding goed zichtbaar blijven. Een lasergravure is permanent en slijtvast.

Dit doen wij op een dierenpenning van titanium, zo heb je een zeer duurzame dierenpenning. Titanium is licht, krast niet snel en is anti-allergeen.

Zeker handig als je huisdier van lekker buitenspelen en zwemmen houd. Deze dierenpenning kan wel tegen een stootje of regen.

Graveerde ronde hanger met QR code

Hoe leuk is je eigen zilver of goud kleurige hanger met je eigen QR code. Je kiest je eigen tekst of naam en wij graveren jouw tekst of naam in de cadeaus vorm van een QR code op deze mooie zilveren of gouden hanger.

cadeaus

Heel leuk om cadeau te doen of gewoon voor jezelf, hiermee draag je altijd een geheime boodschap met je mee.

Je kiest je eigen tekst of naam en wij maken hier een QR code van, deze code graveren wij op de zilver of goudkleurige hanger. De tekst is niet direct leesbaar, maar je kan deze QR code scannen met de camera van je telefoon. Een super leuke verassing.

Deze ronde hanger is van titanium en is te bestellen in de kleur zilver of goud. Je kan deze hanger aan 1 kant laten graveren met je geheime boodschap. De keuze voor gravering is helemaal aan jou je hoeft alleen je tekst of naam in te vullen en wij gaan voor jou aan de slag.

Graveerde hanger met initialen

Verras je vriend, vriendin of je familie met deze prachtige zilver of goud kleurige ronde hanger van titanium. Laat deze ronde hanger laten graveren met initialen, van jezelf of je geliefde en je hebt een super leuk cadeau voor een verjaardag of als romantisch gebaar tijdens Valentijn. Of om jouw eigen sieradencollectie uit te breiden natuurlijk.

Deze ronde hanger is van titanium en is te bestellen in de kleur zilver of goud. Je kan deze hanger aan 1 kant laten graveren met je eigen initialen en initialen van je geliefde in lettertype Carpe Diem. De keuze voor gravering is helemaal aan jou je hoeft alleen je initialen in te vullen en wij gaan voor jou aan de slag.

Bestellen

Bestel nu deze prachtige cadeaus en je hebt deze binnen 3 werkdagen in huis. Bezorgen in Nederland en België is gratis.

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Linschoten, voor meer informatie kan je contact opnemen via ons contactformulier of via info@Sama24.nl.

Een hanger met een foto is een gepersonaliseerd product waardoor het niet mogelijk is een eenmaal geplaatste bestelling te annuleren, te wijzigen of te retourneren.

De kwaliteit van de gegraveerde foto op de hanger is afhankelijk van het aangeleverde fotomateriaal.

dierenpenning

Best Seo company in India